Innovaatioseteli
Innovaatioseteli-Appliware Oy

 

5000 euron arvoisen innovaatiosetelin avulla yritys voi asiantuntijan avulla esimerkiksi kartoittaa liiketoimintamahdollisuuksia markkinoilla tai ratkaista teknisiä ongelmia. Innovaatioseteli on 5000 euroon saakka yritykselle täysin maksuton. Tekes maksaa innovaatiosetelin arvon suoraan palveluntarjoajalle.

Ohjelman tarkoitus on vauhdittaa uusien innovaatioiden tuomista osaksi yritysten tarjontaa. Hakemusprosessi on kevyt, päätös tulee yleensä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Appliware Oy on yksi Tekesin palveluntarjoajista ja voimme tarjota yrityksellenne:

– Teknistä konsultointia

– Alustavan prototyypin

– Tuoteidean testauksen ja validoinnin

– Palvelumuotoilun ja teknisen analyysin

– Kehityksen ja tuotteistamisen suunnittelun ja aikataulutuksen

Jos olette suunnitelleet digitaalisen palvelun kehittämistä, voimme rakentaa teille palvelun demon ja käyttöliittymän, jonka avulla voitte kerätä käyttäjiltä palautetta jo varhaisessa vaiheessa. Näin asiakkaiden arvokas palaute voidaan hyödyntää jo aikaisessa vaiheessa. 

Digitaalisen palvelun tekninen suunnittelu on myös yksi tapa hyödyntää innovaatioseteli. Jos sinulla on luova idea palvelusta, teemme idealle teknisen toteutussuunnitelman, teknisen analyysin, ohjelmistoarkkitehtuurisuunnitelman sekä toteutuksen aikataulutuksen.  

Lue lisätietoja täällä: Tekes innovaationseteli.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *