_DSC4926 (1)

 

Moi, olen Emir Dzafce, Appliwaren perustaja, ja kerron tässä itsestäni ja yrityksestäni. Kuten nimestäni voi päätellä, en ole kotoisin Pöljältä tai Hikiältä, vaan Makedoniasta. Olen asunut Kuopiossa 8 vuotta. Opiskelin Savonia Ammattikorkeakoulussa BBA-tutkinnon. Perustin Appliware Oy:n vuonna 2014. Appliware tekee mobiili- ja web-kehitystä Kuopiossa ja tiimimme toimii myös Skopjessa, Makedoniassa.

Appliware tarjoaa asiakkailleen erinomaista teknistä osaamista ja panostamme hyvään laatuun. Toimimme asiakas- ja ihmislähtöisesti. Olemme saatavissa melkeinpä 24/7: tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, ja olemmekin saaneet hyvää palautetta asiakaspalvelustamme. Kartoitamme asiakastarpeet mahdollisimman hyvin, ja teemme yhteistyötä sitoutuneesti rentoa meininkiä unohtamatta.

Lyhyesti palveluistamme:

  • Mobiilikehitys: vie palvelusi mobiiliin – tuemme prosessia alusta loppuun ja etsimme kanssasi sopivimman ratkaisuvaihtoehdon.
  • Muokkaamme kotisivuistasi responsiivisetvarmista, että asiakkaat löytävät sinut myös mobiilissa. Mobile first!
  • Web-kehitys: toteutamme palveluita yrityksen loppuasiakkaiden tai operatiivisen, sisäisen toiminnan tarpeisiin.
  • Tarjoamme verkkokaupparatkaisuja erilaisiin tarpeisiin – kysy tuotteistettuja sekä räätälöityjä ratkaisujamme.
  • Tuotteistaminen ja konseptointi – autamme paketoimaan ideasi toimivaksi ratkaisuksi.

Appliware toimii Kuopiossa ja Skopjessa, Makedoniassa. Minä vastaan asiakkuuksista ja projekteissa paikallisesti Suomessa: teen asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen, minkä jälkeen vastaan ratkaisun määrittelystä ja toteuttamisesta. Vastuu projektin läpiviennistä tarjouksesta käyttöönottoon on siis täällä paikallisesti.

Appliwaren kehitystiimi työskentelee Makedoniassa, mobiili- ja web-kehitys tehdään pääosin siellä. Yhteistyössä nearshoring-tiimin avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen kehitysprojekteissa. Kommunikointi Makedonian tiimin kanssa on saumatonta yhteisen kielen ja aikavyöhykkeen ansiosta. Lisäksi meillä on pitkä historia yhteistyötä takana – olemme tehokas ja innovatiivinen tiimi!

Kuopiossa Appliware on osa Kasarmin innovatiivista ja energistä start up -yhteisöä. Yhteisissä tiloissa on mm. graafinen suunnittelija, palvelumuotoilijoita ja web-kehittäjiä. Teemme tiivistä yhteistyötä: apua ja vinkkejä saa kun huikkaa naapurin huoneeseen tai ottaa idean tai ongelman puheeksi kahvilla. Appliwaren omien asiantuntijoiden lisäksi projekteissa on sujuvasti käytettävissä ison tiimin osaaminen.

Työskentelemme suoraan loppuasiakkaiden kanssa, ja tarjoamme web- ja mobiili-kehitystä myös alihankintana. Kevään aikana esittelen blogissa asiakastarinoita.

Pysy kuulolla ja ota yhteyttä, mikä Appliware voi olla avuksi sinun liiketoimintasi ja palveluittesi kehittämisessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *