Mobiili- ja tablet-sovellukset

Mobiilisovellukset ja niiden kehitys

Yhtenä Appliwaren toiminnan ja ajattelun keskipisteenä on mobiilisovellukset, niiden kehittämisen vahva osaaminen ja ymmärtäminen yritysten liiketoiminnan kasvattajana ja prosessien tehostajana. Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme sovellusten koko liiketoiminnan elinkaaren ja voimme olla mukana aina määrittelystä käyttöönottoon.

Älypuhelinten ja tablet-laitteiden määrä yritysten ja kotitalouksien käytössä kasvaa edelleen hurjaa tahtia. Tämän teknologian kehittyminen ja leviäminen laajemmalle luo yrityksille valtavasti mahdollisuuksia parantaa kommunikaatiota ja prosesseja alueilla kuten toimitusketjut, logistiikka, myynti, huolto, palvelu ja niin edespäin. Jo yllätävänkin pieni panostus teknologian kehitykseen yrityksessä voi tuoda huomattavia säästöjä parantamalla jotain yrityksissä havaituista pullonkauloista operatiivisessa arjessa.

Hybridi- vai natiivi mobiilisovellukset?

Mobiiliasovellukset eli -applikaatiot voidaan rakentaa hyvinkin kevyesti ns. HTML5 sovelluksena, jolloin sovellus saadaan helposti skaalattua toimimaan jokaisella alustalla (älylaitteet, desktop ja näiden käyttöjärjestelmät). Joissain mobiilisovellusprojekteissa on tarpeellista luoda ns. natiivi sovellus jossa saadaan esimerkiksi Android- tai iOS-laitteiden kameraa tai GPS-lokaatiota hyödynnettyä.

Hybridisovellukset toimivat näiden kahden edellä mainitun välimaastossa, käyttäen vain joitain järjestelmästä riippuvia ominaisuuksia.

Lue blogistamme lisää miten tehdä mobiilisovellus.

 

cell phone
Kehitysprosessi pähkinänkuoressa
SUUNNITTELU
KEHITYS
JULKAISU
ANALYSOINTI
JATKOKEHITYS
Teknologioita mitä käytämme työssämme
Soita meille ja kysy lisää mobiilikehityksestä!

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME