Kotisivut liiketoiminnan tueksi

Responsiiviset kotisivut, jotka sopivat juuri sinun yritystoimintaasi 

 

On hämmästyttävän harvinaista, erityisesti Pohjois-Savon alueella, että kotisivut tukisivat oikealla lailla liiketoimintaa. Mielestämme nettisivut ovat elävä ja muuttuva kokonaisuus. Elävä kokonaisuus, jota täytyy testata ja tunnustella, mikä toimii ja mikä ei niin sinulle kuin sivuillasi vieraileville. Kiinnostavan, visuaalisesti houkuttelevan ja lisäarvoa tarjoavan sisällön lisäksi kotisivujen täytyy olla responsiiviset eli mobiililaitteille sopivat.

Jos kotisivusi on luotu yli 2 vuotta sitten, todennäköisesti ne ovat jo vanhentuneet

 

Jos kotisivusi on luotu ja päivitetty yli 2 vuotta sitten, sivustosi ei todennäköisesti ole mobiililaitteille sopiva eli responsiivinen. Mobiilikäyttö ohitti perinteisen pöytätietokoneen internet-käytön vuonna 2014. Mobiililaitteiden käyttö on jatkuu päätähuimaavaa vauhtia: jo 91% maailman väestöstä omistaa kännykän. Keskiarvokäyttäjä katsoo puhelintaan 150 kertaa päivässä. 1,2 miljardilla älypuhelimen käyttäjällä on pääsy internettiin ja 9/10 hakukoneiden hauista johtaa toimiin. Haluathan varmistaa, että yrityksesi kotisivut ovat responsiiviset ja että asiakkaat löytävät yrityksesi myös mobiilipäätelaitteella?

Mikä on kotisivujesi tavoite?

Yleisin kotisivujen tavoite on tarjota sisältöä, joka johtaa yhteydenottoon ja myyntiin. Myynnin lisääminen johtaa tuottoihin. Nettisivut, jotka vain näyttävät hyvältä, mutta eivät ole optimoitu tähän tarkoitukseen, ovat valitettavasti hyvin yleisiä.

Jos tavoitteenasi on esimerkiksi lisätä kävijöitä, jotka täyttävät kontaktilomakkeen sivuillasi, sinun kannattaa optimoida sivustosi tähän tarkoitukseen. Näin tavoittelet 10-15% sivulla kävijöistä täyttämään lomakkeen. Todellisen kontaktimäärän nostamiseen sinun täytyy kuitenkin parantaa sivustoasi. Tässä muutama vihje:

 

  • Monipuolinen sekä kiinnostava sisältö: luo kiinnostavaa sekä visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, ei vain avainsanoja, jotka eivät toimi.
  • Hakukoneoptimointi: optimoi sivustosi, jotta hakukone ja potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi helposti.
  • Responsiivisuus: tarkista, että mobiililaitteiden käyttäjät voivat helposti navigoida sivustollasi.
  • Sosiaalisuus: varmista, että sivustosi ja sen sisältö on helposti jaettavissa sosiaalisessa mediassa.
    • Analytiikka: opi vierailijoista ja heidän käyttäytymisestään sivustollasi, ja muokkaa sivustoasi vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja käyttäytymistä.
  • Integraatiot: jos kehität sivustoasi WordPressillä, käytössäsi on valtava määrä liitännäisiä (plugins), joilla voit parantaa sivustoasi.

Onhan yritykselläsi responsiiviset kotisivut? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Lue myös blogistamme: Miten tehdä mobiilisovellus? ja Mobiili ja web-kehitys Kuopiossa

cell phone
TEKNOLOGIOITA MITÄ KÄYTÄMME TYÖSSÄMME

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME