Onko sinulla idea sovelluksesta? Meillä on toteutus.

Onko sinulla idea tuotteesta?

Usein verkopalvelun luominen teknisestä perspektiivistä on helpompaa kuin luoda markkinat uuden tuotteen tai palvelun ympärille. Liiketoimintamalli ja konsepti usein on tärkeämpi kysymys. Yksinkertaisesti sanoen: verkkopalvelu tai vaikkapa mobiiliapplikaatio on muutakin kuin koodia. Tarjoamme asiakkaillemme vahvan tuen idean konseptointiin, ja pysymme mukana alusta aina julkaisuun ja jatkokehitykseen asti.

MINKÄLAINEN PROSESSI ON JA KUINKA VOIMME AUTTAA?

  1. Idea: Sovitaan tapaaminen, juodaan kahvit, jutellaan ideastasi ja sparrataan ajatuksia mahdollisista suunnista mihin ideaasi voisi viedä. Tarjoamme suosituksia sekä näkemyksiä ideaasi, tavoitteitasi ja liiketoimintaasi koskien.
  2. Markkina-analyysi: kun meillä on perustiedot ideastasi, analysoimme markkinapotentiaalin usealta kantilta. Arvioimme markkinapotentiaalin kokoa, mahdollisia kilpailijoita, kansainvälistymisen potentiaalia ja paljon muuta. Ei perinteistä laajaa markkinatutkimusta, vaan analyysia siitä, mitä sinun tulisi tietää ennen kuin alat markkinoimaan tuotettasi tai palveluasi.
  3. Tekninen analyysi: tavoitteitasi ja toiveitasi ilmentäen teemme ideastasi teknisen analyysin, jossa haemme ideallesi parhaat mahdolliset tekniset toteutustavat. Lisäksi teemme ehdotuksia käytettävistä teknologioista, niiden ominaisuuksista. Tarpeen mukaan teemme roadmapin jatkokehityksestä.
  4. Rahoitus: etkö ole varma kuinka rahoittaa ideasi? Tunnemme rahoituksen polut laajalti ja teemme suosituksia kuinka edetä rahoituksen hakemisessa.
  5. Tekninen toteutus: kehitystiimimme toteuttaa ideasi valmiiksi tuotteeksi. Lopputuotteena on valmis ja toimiva ohjelmisto suunnitelmiesi pohjalta rakennettuna.
  6. Tulevaisuus: suunnittelemme versiot ja askeleet eteenpäin tuotteesi kaareen. Teknisen tuotteen jatkokehitys, liiketoiminnan seuraavat askeleet ja tulevaisuuden kasvusuunnitelmat.
cell phone

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME