Räätälöidyt sovellukset liiketoimintaasi

Verkkopalveluiden kehitys ja suunnittelu

Web kehitys on vaativa tehtävä joka vaatii osaamista usealta saralta kuten design, koodaus, SEO (hakukoneoptimointi), sisällön suunnittelu- ja hallinta sekä paljon muuta.

Appliwaren palvelu kattaa verkkoratkaisujen tuottamisen ns. nollasta eteenpäin tai vaihtoehtoisesti jo olemassa olevan verkkosivuston tai applikaation muutos- ja korjaustoimet sekä ylläpidon.

Appliwaren vahvuus on joustavuus. Tiimimme laaja tekninen osaaminen antaa meille ja asiakkaillemme edun luoda ja kehittää toimivia ratkaisuja jokaiseen toimintaympäristöön. Uskomme että jokainen yritys ja idea on uniikki, ja siksi juuri ohjelmistot tulee rakentaa vastaamaan sitä käyttötarkoitusta, johon se on tarkoitettu. Ohjelmistot rakennetaan toimimaan sinua tai yritystäsi varten eikä toisin päin, jolloin säästämme aina kallista aikaa ja rahaa.

Usein yritykset käyttävät palveluja organisoidakseen liiketoimintaansa kuten CRM-työkaluja, sosiaalisen median palveluja, sähköpostimarkkinointia jne., mutta liian hajautetusti. Näiden työkalujen integrointi ja automatisointi auttaa karsimaan liiketoimintasi prosesseja ja kuluja huomattavasti.

WEB KEHITYS PROSESSIMME: 

Konsultointitapaaminen

Projektin läpikäyminen, määrittely, suunnittelu ja suositukset sekä budjetointi.

Prototyyppi

Suunnittelutapaamisessa keräämiemme tietojen mukaan suunnittelemme prototyypin jota käytämme runkona tulevan ohjelmiston eri vaiheissa. Prototyyppivaihe on erittäin tärkeä nähdäksemme ja reflektoidaksemme projektin suuntaa tulevaisuudessa.

Kehitys

Appliware hoitaa projektin ohjauksen läpi kehitysprosessin. Pidämme tapaamisia asiakkaan kanssa tasaisin väliajoin seurataksemme projektin kehitystä ja suuntaa. On myös mahdollista että projektin ohjauksessa on mukana asiakkaan edustaja.

Testaus

Testaamme joko sisäisesti tai asiakkaan testiryhmän kanssa ohjelmiston kaikissa ympäristöissä löytääksemme mahdolliset bugit ja toimittaaksemme parasta mahdollista laatua valmiiseen tuotteeseen.

Käyttöönotto ja julkaisu

Appliwaren kanssa työskennellessä saat:

  1. Motivoituneen tiimin, joka on ammattitaitoinen ja kokenut.
  2. Hintalupauksen joka pitää ilman piilokustannuksia. Projektista sopiessamme luomme erittäin tarkan määrittelyn tehtävistä ja ominaisuuksista.
  3. Yhden vuoden korjaustakuun jokaiselle ohjelmistolle.
  4. Joustavat maksuajat projektisi ajaksi.

Onko sinulla verkkopalveluidea? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

cell phone
Teknologioita mitä käytämme työssämme

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME